Informazioni su Casape

Casape: dati, news ed eventi
Pubblicità
La cittadina di Casape è collocata nella regione Lazio in provincia di Roma, i suoi residenti si chiamano casapesi. Essa all'ultimo censimento ha rilevato 761 abitanti (dato rilevato il 31-12-2014). Il suo primo cittadino è Luigino Testi in carica dal 30-5-2006.

La sua superficie è di 5.38 km2. Gli autoveicoli di Casape sono targati RM.

Il comune di Casape appartiene alla zona sismica 2B. Il Santo patrono è san Pietro Apostolo. Il giorno di festa cittadina si festeggia il 18 agosto.

Comuni Vicini

Capranica Prenestina - Poli - San Gregorio da Sassola -

Loading...

Ultime news da Casape

Pubblicità
stiripesurse.ro (Comunicat de Presă)Acuzații GRAVE: O senatoare PSD se plânge că Serviciile îi ...stiripesurse.ro (Comunicat de Presă)Gabriela Creţu a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj în care spune că a remarcat schimbări în casa sa și că este convinsă că nu sunt hoții cei care îi umblă în lucruri, lăsând să se înțeleagă că ar putea fi mâna Serviciilor. "Astazi am căpătat ...altro »
Leggi la notizia completa >>
Ziarul de IaşiMedicii cer contract-cadru cu Casa pe 4 aniZiarul de IaşiLa începutul acestei săptămâni, medicii de familie care sunt şi reprezentanţi ai Societăţii Naţionale de Medicina Familiei (SNMF) şi ai Federaţiei Naţionale a Patronatelor Medicilor de Familie (FNPMF) au mers la consultări pe tema Normelor contractului ...
Leggi la notizia completa >>
DezeenTwo families share wooded Mexican retreat by AE ArquitectosDezeenMexican studio Andrés Escobar Arquitectos has completed a pitched-roof home that sits atop a stone plinth in the woods of Tapalpa, a small town in the western state of Jalisco. Two families share the three-storey Casa PE, and an annex pavilion can ...
Leggi la notizia completa >>
RealitateaA revenit în casa pe care a părăsit-o când naziştii au invadat Parisul ...RealitateaPe când era doar o copilă, ea şi părinţii ei au trebuit să părăsească apartamentul în care locuiau în Paris, în Al Doilea Război Mondial, din cauza invaziei naziste. 70 de ani mai târziu, bătrâna de 77 de ani s-a întors în capitala Franţei şi şi-a luat ...
Leggi la notizia completa >>
RomaTodayCasape: piantagione di marijuana in una casa abbandonata del ...RomaTodayCasape: piantagione di marijuana in una casa abbandonata del Centro Storico. Nei guai due giovani di 17 e 24 anni. Sequestrati dai carabinieri cinquecento grammi di sostanza stupefacente. Redazione. 04 agosto 2014 10:33. Condivisioni ...
Leggi la notizia completa >>
RomaTodayIncendio in un appartamento a Casal de' Pazzi: paura per una ...RomaTodayAl civico 10 di via Casape sono quindi arrivate diverse squadre dei vigili del fuoco e gli agenti delle volanti e del commissariato Sant'Ippolito. ANZIANA DISABILE - Arrivati sul posto, i soccorritori hanno trovato il palazzo avvolto dal fumo. Attimi ...altro »
Leggi la notizia completa >>
Globo.comJovem sobrevive a facadas na cabeça e no pescoço e volta para ...Globo.comUm jovem de 22 anos sofreu uma tentativa de homicídio em Piracicaba (SP) na madrugada desta quarta-feira (22). Conforme a mãe do rapaz, ele tomou facadas na cabeça e no pescoço em uma favela e conseguiu voltar para casa a pé. Segundo o registro ...altro »
Leggi la notizia completa >>
CapitalIohannis a pierdut o casă pe care o închiriase cu 5.000 de euroCapitalMagistraţii Curţii de Apel Piteşti s-au pronunţat, astăzi, în dosarul privind casa familiei Iohannis din Sibiu, pierdută definitiv în urma procesului de la Curtea de Apel Braşov. Familia preşedintelui a formulat o contestaţie în anulare împotriva ...KLAUS IOHANNIS a pierdut în instanţă casa din SibiuCancanIohannis a pierdut casa, dar a rămas cu chiria pe 14 ani de la ...Ziarul BURSAIohannis a pierdut definitiv in instanta casa din centrul Sibiului ...Ziare.comtutte le notizie (91) »
Leggi la notizia completa >>
stirileprotv.roDupa 8 ore la serviciu, medicii recomanda sa mergeti pe jos spre ...stirileprotv.roNu suntem adaptati evolutiv la acest tip de efort intelectual, stand pe scaun. Organismul poate fi ajutat sa functioneze normal daca, dupa un asemenea interval, mergeti spre casa pe jos. Pana la 7 ani, se formeaza calea de comunicare dintre creier si ochi.
Leggi la notizia completa >>
Bărbat din Dorohoi muşcat de penis după întâlnirea nefericită cu ...Dorohoi NewsUrletele victimei l-au scos din casa pe proprietare, care a iesit afara si sarit in ajutorul prietenului. Un echipaj de ambulanta a ajuns la fata locului si a preluat victima, pe care a transportat-o la Spitalul Municipal Dorohoi. Victima prezenta o ...altro »
Leggi la notizia completa >>

Informazioni utili su Casape

Regione: Lazio
Provincia: Roma
Sindaco: Luigino Testi
Numero di abitanti di Casape: 761
Sito web ufficiale: http://comune.casape.rm.it/
Patrono: san Pietro Apostolo - 18 agosto

Che tempo fa a Casape:

Coordinate GPS di Casape:
Latitudine: Longitudine:
Situazione meteo: Umidità: %
Temperatura: °

Eventi di oggi vicino a Casape